Teresiainspirerar

Enklaste måndagsmiddagen och ny servis

Äntligen har vi ett fint vardagsporslin som vi är nöjda med!

Vi har haft tallrikar från fyrklövern i några år, men inte varit riktigt nöjda, väldigt trist då de kostar några tusenlappar. Vi har haft fyrkantiga tallrikar som inte gått att köra i micro men diskmaskinen var ok sa dem, trots det har färgen släppt något vi påpekat men inte fått något bra svar för. Vi har verkligen varit trötta på detta porslin länge nu och letat efter något nytt.

IMG_9747 2 IMG_9748 2

Vår tanke var runda tallrikar och helvita så de passar alla tillfällen. Gärna med någon detalj. Jag har kollat runt överallt och när jag minst anar det hittar jag en vit servis från Cellbes på 40 delar. Alltså 12 tallrikar, assietter, djupa tallrikar och även uppläggningsfat i olika varianter.

Vi beställde förra veckan och fick redan innan helgen! Så snabb leverans hade jag inte väntat mig och när vi stod där i fredags kväll som barn på julafton jag och sambon för att packa upp servisen blev vi positivt överraskade av hur fin denna servis var! Det roliga var oxå att det avlånga uppläggningsfatet som följde med var exakt ett likadant med mönster och storlek som sambon haft sedan innan vi träffades. Verkligen en fullträff att hitta likadant då jag gillat detta fat som vi haft och har nu en hel servis.

Tallrikarna är lite mindre än vad vi är vana vid men sååå mkt skönare och faktiskt bättre för då öser man inte på mängder av mat på en gång. Dem går lätt in i diskmaskinen och micron utan att slå i några kanter, något vi gjorde hela tiden med vår förra servis.

Nu har vi även så pass många att alla våra gäster får likadana tallrikar, det blir inte lika trångt på bordet och snyggt med alla extra uppläggningsfat till.

Men måste säga att såskannan var den snyggaste! Älskar den! Har alltid haft såser i små kastruller eller termosliknande kannor men denna var så otroligt fin att servera såsen i.

IMG_9762

Idag gjorde jag en superenkel måndagsmiddag men för att få den lite finare och godare för ögat så tog jag ju såklart fram nya servisen. Man äter ju med ögonen och jag är mkt för att det ska vara lite finare upplagt än bara i kastruller hit och dit.

IMG_9760 IMG_9759 IMG_9764 IMG_9763 IMG_9758 2 IMG_9757 2 IMG_9756 2 IMG_9755 2 IMG_9752 2 IMG_9753 2 IMG_9750 2 IMG_9749 2

Dessa små detaljer på servisen är så fint, lite gammeldags men det går aldrig ur tiden. Detta var precis vad vi letat efter 🙂

Ni hittar hela servisen hos Cellbes för ett grymt bra pris och just nu till och med den 1 oktober har Cellbes olika rabattkoder, där du får mer rabatt ju mer du handlar för!


Rabattkoder ni kan ta del utav är
15% rabatt vid köp över 400kr – Ange kod 1340
20% rabatt vid köp över 600kr – Ange kod 1360
25% rabatt vid kör över 800kr – Ange kod 1380


Dessa rabatter går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
Gäller till och med 1 oktober.


Nu har även julen kommit in hos Cellbes så passa på att fynda med dessa grymma rabattkoder!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats