Teresiainspirerar

En stilsäker höst.

Stilikonen Jeanne Damas har just nu ansiktet utåt hos Ellos där höstkampanjen Iconic Essentials är i full gång, något som ni inte får missa!


Här nedan visar jag mina favoriter från Iconic Essentials. Jag är inne på mer blått och mer än gärna mycket vinrött under hösten, något ni kanske inte trodde eftersom jag är en rosa fantast. Så nu i höst satsar jag på annat än rosa och tycker faktiskt att det är absolut bäst att shoppa på hösten. Det kommer alltid så mycket fint som jag blir så sugen på.

IMG_9831

Örehänge l Blus l Skor med gulddetalj l Byxor l Kofta l Parfym


Jag är ibland ganska dålig på namn och vilka de är så ville ta reda på lite mer om Jeanne Damas, något som varit intressant. En fransyska med stil, som väljer att gå bekvämt före mode för att känna sig vacker, något hon lyckas med bra!

Jag gillar Jeannes vardagslock som hon gärna väljer, där det är plagg som man kan kombinera med så mycket, vardags som fest och kläder som aldrig blir omodernt.ell_1739_camp_icon_thumb1e

IMG_9830

Fåtölj i rosa l Soffbord l Matta l Spegel l Kanna l Ljusstake i mässing


Den omtalande och eftertraktade fåtöljen finns nu åter på lager igen och jag är så otroligt sugen på att beställa hem en sån. Den är ju så stilren och snygg, frågan är bara vart den skall stå. Kanske får iordning på en mysig hörna i köket med den där man kan sitta och läsa i lugn och ro.

 

image

image

Spegel har vi haft här hemma ett tag och den passar perfekt hemma i vårt kök! Var lite osäker först om den skulle bli bra i köket men såklart, det var en pusselbit på väggen som saknades. Hade länge letat efter en rund spegel innan jag hittade denna hos Ellos.


Just nu finns det mängder av rabattkoder hos Ellos, bland annat 30% rabatttröjor och cardigans, 30% rabattutvalda mattor, 30% rabattutvalda jackor och kappor, 20% rabattALLA sängkläder och 25% rabatt på alla barnkläder och barnskor inkl varumärken. Sen har nog de flesta personliga rabattkoder om man loggar in, som brukar vara grymma, missa inte!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats