Teresiainspirerar

En prinsessa

För ett tag sedan fick vi hem ett underbart paket från Kurragömma med en prinsessklänning, klackskor och underbara accessioarer som armband, prinsesskronor och prinsessspiror.

image

Klänningen och skorna åkte på direkt och Cornelia vägrade att ta av sig dem. Så sött med dessa utklädningskläder som finns!

Eftersom jag inte lägger ut hela bilder på Cornelia och ville fota denna klänning på en liten prinsessa i Kungsträdgården när det blommade så sökte jag ju som ni kanske minns efter en liten modell till detta. Det kom två tjejer som ville ställa upp, båda runt tre år. Första tjejen tyckte nog att det var för kallt för när klänningen skulle på vägrade hon.

Andra lilla tjejen som dök upp blev superlycklig när hon fick se klänningen och skorna, lilla Juni som fyller tre år om en månad, alltså i Juni månad. Kunde inte bli en bättre modell för hon satte sig gladeligen på sig klänningen och skorna och även accessioarerna. Så söt! Trots att det var kallt så stod hon där så fint precis så vi ville. När vi var klara så blev hon så ledsen när kläderna skulle av och jag önskar att jag kunde ge kläderna till henne men visste då att Cornelia skulle sakna dem. Stort tack till Juni som ställde upp som modell och till Kurragömma för de underbara utklädningskläderna!

image

image

image

image

image

image

Är säker på att prinsesstokiga tjejer, och killar skulle älska detta set om de fick detta!

image

image

image

Klänningen har så söta gulddetaljer och med detta rosa står det verkligen Cornelia på den, haha! Ni hittar den HÄR

image

image

image

Klackskorna används flitigt här hemma då Cornelia ofta tar fram dem och sätter på sig de. Även dessa är ju så gudomliga och om jag hade varit liten hade jag varit överlycklig om jag haft såna. Dem hittar ni HÄR

image

image

image

image

Även söta prinsessprian hittar ni HÄR

Visst är dessa helt underbara!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats