Teresiainspirerar

En magisk plats…

Jag antar att många utav er vet att jag är född på Gotland, och växte upp där till jag blev tonåring.. En plats som håller mig varmt om hjärtat och varje gång jag åker dit känner jag mig ”hemma”. Oavsett att det var så längesen jag själv bodde där är det alltid ”hem” för mig. Jag är så tacksam att jag är uppvuxen på en sån trygg och sån vacker plats.

Eftersom jag har en sån speciell anknytning till just Gotland vill jag berätta att Cellbes har dragit ihop sin kampanj #viärcellbes i Visby som ni måste hålla utkik efter här på bloggen.

IMG_7286

IMG_7256

IMG_7330

Cellbes var vid S:ta Katarinas kyrkoruin, en magisk plats ni inte får missa om ni ska till Gotland. På vintern brukar plasten fungera som en skridskobana, och Cellbes passade på att fota sport och vintermodet på öns bästa konståkningsstjärnor och några amatörer. Här får ni se lite bakom kulisserna och håll utkik framöver efter mer om denna kampanj #viärcellbes.

Jag önskar att jag själv hade haft möjligheten att närvara för att fota men det tajmade tyvärr inte in. Dock får ni se lite bakom kulisserna från Cellbes egna bilder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats