Teresiainspirerar

En ledig dag med min lilla tjej

Hej fina ni!

Idag har jag varit ledig med Cornelia då dagis har stängt. Vi har hunnit med att storhandla, köpa pulka, varit ute och åkt i pulkabacken och lekt i dockhuset som Cornelia fick av sin mormor o morfar i julklapp. Mer om det tänkte jag visa er en annan dag 🙂

Det var tänkt att jag skulle lägga Cornelia men hon vill bara att pappa lägger.. Saknar verkligen den lilla stunden med henne men hon kanske vill att jag lägger någon gång snart.

Idag har vi planerat inför nyår som vi skall fira tillsammans med bästa grannarna 🙂 Jag kommer dock jobba några timmar först och sen börjar vi med förrätt inne hos grannen och går över till oss efter det och äter resten här 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats