Teresiainspirerar

Elodie Details nyheter och 25% rabatt!

Tjoho allihopa!

Jag har varit sjuk några dagar och orken finns inte riktigt med mig så bloggen har åter fått drabbas utav eko men idag var jag tillbaka på jobbet och det kändes så kul att få vara tillbaka trots att man är lite trött fortfarande.

Jag tänkte uppdatera er mer så snart jag orkar och får lite mer energi för har så mkt att skriva om… Ni har ju fortfarande inte fått se så mkt från vår Kreta resa och den måste jag berätta om.


Men ikväll tänkte jag ge er världens bästa tips som ni finner hos Ellos där de nu äntligen fått in nyheterna från Elodie Details. Så mkt fint! Synd bara att Cornelia är för liten för dessa men vet att ni är många där som behöver sånt här inför höst och vintersäsongen.

Ni får nämligen 25% rabatt just nu på hela barnsortimentet inkl varumärken så passa på att fynda dessa godingar. Rabatten dras av i kassan när du loggar in på Ellos, dessutom får ni fri frakt!

IMG_9313

Mössa//Åkpåse//Åkpåse//Filt i sammet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats