Teresiainspirerar

Elodie Details i rosa favoriter…

Tjoho! Fredag och oavsett sjukskriven, ledigt eller jobb så är fredagar något speciellt och mysigt. Att sitta uppe lite längre på kvällen tillsammans, ibland äta nåt extra gott till nån bra film och vi kör oftast någon smarrig paj till middag på fredagar.. 🙂 Idag blev det tacopaj, något jag har som en favorit.

Just nu är fredagar även lite extra härligt för då går ju jag in i ny vecka! Idag går jag in i graviditetsvecka 27. Tiden går så fort, så jag hoppas man hinner ta tag i att gå igenom Cornelias gamla kläder innan och fixa barnrummet. Jag har blivit lite tröttare igen och har inte mkt energi till att fixa saker, så får ta en sak i taget och det får ta sin tid.


Ni har väl inte missat mitt exklusiva erbjudande jag har i samarbete med Miniroom där ni får 15% rabatt på ett helt köp om ni anger koden TERESIA18 i kassan.

Här ser ni lite bra o ha saker till bebis och såklart ett rosa kollage. Men ni kan ju självklart välja andra färger och varumärken 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats