Teresiainspirerar

Du som säger att min blogg är olaglig…

Till dig som kommenterar mina inlägg där jag tipsar om produkter, att jag inte märker ut ordentligt och att mina inlägg är olagliga, vore trevligt om du själv kunde vara ärlig med din email adress så jag kan svara på dina inlägg eller få en bättre förklaring. Du verkar inte våga stå för vem du är och använder dig utav en emailadress som inte finns.

Eftersom du verkar så otroligt kunnig på hur ett inlägg skall märkas ut får du gärna maila till mig, personligen om du vill. Tala gärna om för mig EXAKT hur ett inlägg med annonslänkar skall märkas upp, vad jag gör för fel. I första inläggen utav dig skrev du att jag skulle skriva det överst på inlägget att det är annonslänkar. Jag tycker jag är noga med att märka upp högst upp, tagga att det är adlinks och när det är ett samarbete med ett företag skriver jag det i inlägget. Vad mer missar jag? I senaste inlägget där du kommenterar att min blogg är olaglig och att jag är dålig på att märka ut står de överst att det innehåller annonslänkar, så vad är felet?

Jag heter teresiainspirerar på instagram för att jag gillar att inspirera, tipsa om grymma grejer och priser. Många uppskattar det, och många andra kanske inte alls tycker det är intressant men man följer mig frivilligt! Gillar man inte det jag gör så kan man sluta följa.

Även att jag inte tjänar pengar eller har ett samarbete, men länkar, ska jag då märka upp mina inlägg?

Jag har sett så många stora toppbloggare som märker upp betydligt sämre än jag. Men eftersom jag verkar göra fel får du gärna vara med tydlig. Eller är det just mig du stör dig på?

Med med flesta utav mina samarbeten så går vi igenom hur jag ska märka upp mina inlägg lagligt och jag följer dem, så vad gör jag för fel? Det får gärna någon förklara för mig.

Jag uppskattar att någon påminner mig att det inte är uppmärkt, man är ju inte mer än människa och kan missa ibland, men när jag får meddelande efter meddelande om att jag MÅSTE märka upp all reklam och speciellt under ett inlägg där jag själv ser att jag börjat inlägget med att de innehåller annonslänkar, då kan jag börja undra om alla dessa meddelanden, är det avundsjuka? Är jag helt ute och cyklar och inte fattar någonting eller är det något annat?

Hör gärna av dig till mig och skriv ner ALLA regler för att jag inte ska vara olaglig (som du påstår) så jag vet hur jag skall göra 🙂


Sen vet jag att jag lägger ut mycket på min blogg om tips och reor men hör inte det till min inspiration? eller ska jag ändra mitt tema? Jag vet om att det ibland är få privata inlägg och mycket tips men vi kanske inte vill vara allt för privata här på bloggen. Man vill ha ett privatliv som kanske inte alla behöver veta, exakt vad man gör hela dagarna. Jag skriver om sånt jag tycker när kul, inspirerande och ändå skyddar vårt privatliv.

Jag har även fått kommentaren att min blogg är en Ellos-blogg under ett inlägg som varken innehöll Ellos eller något annat företag. Jag kan säga att jag samarbetar med Ellos, så är det så konstigt att man tipsar om produkter därifrån? Om man har ett samarbete bör man väl också jobba med det, eller? Jag tycker själv att jag har väldigt varierande bland olika företag och blandat med en hel del lagom privata inlägg så som recept, inredning, resor och familj, så hur kan min blogg vara en Ellos-blogg?

En fråga, om jag gör tex ett privat inlägg för Ving till exempel och länkar till dem, ska jag då märka ut att inlägget innehåller annonslänkar? Jag varken samarbetar med dem eller tjänar något på att blogga om just dem. Ni som vet får gärna maila mig eller kommentera här.

Det var allt för mig denna gång. 🙂

IMG_5727

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Runesdotter - mamma till Thristan, Thexas och Thiara

    Jag tror inte folk vet skillnaden mellan reklam, sponsring och annonslänkar. Kanske därför folk skriver? Men då är det väl deras jobb att ta reda på det tycker man. Klart man ska kunna länka till olika sidor eller företag utan att man får betalt för det. Men OM man får betalt så skriver man att det är ett sponsrat inlägg. Alternativt att det innehåller annonslänkar om det inte är ett samarbete men att det kan generera i inkomst. Kram!

  2. Gullan1985

    Äh strunta i alla negativa kommentarer och kör på som du alltid har gjort! Tycker om din inspiration, det kommer alltid finnas folk som stör sig på nåt tyvärr :/

  3. Hanna

    Förstår inte att det finns människor som orkar störa sig så mycket på saker! Antagligen är det för att personen själv inte har tillräckligt att göra. Bry dig inte om den typ av kommentarer!! Hade det funnits en relevans i det hade personen antagligen vågat stå för vem hon/han är. Jag tycker att du ska fortsätts precis som du gör! Tack för alla tips och för all inspiration!

stats