Teresiainspirerar

Dopklänning och tips

Ni som väntar smått nu, har ni börjat fundera på dop redan nu? Jag kan inte låta bli att fundera på hur vi vill ha det och när ungefär dopet skall äga rum.

Vi vet vilken kyrka vi vill ha och att det blir på sommaren. Klänningar finns det verkligen gott om och det är så kul att kolla runt. Dock kommer vi använda samma dopklänning som Cornelia hade men tänkte ge er lite inspo inför den stora dopdagen.

image

Hittade denna underbara dopklänning hos Lekmer för halva priset och kan säga att jag skulle klickat hem den direkt om vi inte redan hade en. Tycker den är så fin med sina spetsdetaljer. Sen hittade jag en söt dopklänning med tillbehör som finns i både rosa och blått.

image

Dopklänningen som Cornelia hade är en klänning som används utav många från sambons släkt, även hans mamma har jag för mig, vilket är roligt att så många barn haft denna. Den är även gul och vit så lite annorlunda än de vanliga blåa eller rosa. För vår del blir det sista gången som vi kommer använda denna klänning så självklart vill man passa på.

Min dopklänning jag hade har jag för mig att min mamma sparat men att den fått fläckar som inte går bort, eller hur det var så vi valde att inte ha den sist iaf.

Har ni någon speciell dopklänning till era barn som är utöver det lilla extra?

Skulle ni vilja ha lite mer tips till dop, till exempel dopfikat, presenttips mm?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Min dotter hade min mormors gamla dopkkänning som hennes mamma har sytt. Den har gått i generationer så även jag hade den när jag döptes ?

    1. teresia

      Jätte kul att kunna ha så. Min dopklänning var tyvärr i dåligt skick, men samtidigt tur så vi slapp bråka om vilken klänning det skulle vara 😉

stats