Teresiainspirerar

Det blir en April-bebis

Välkommen April! ♥

Tänk att det äntligen är April 2018! Det som kändes så långt borta när vi plussade! Jag plussade även väldigt tidigt, redan 30 juli i somras och det var med blandade känslor. Då vi hade kämpat i ett par år med att få ett syskon till Cornelia trodde jag att vi inte kunde få fler barn. Med Cornelia gick allt så snabbt, vi blev gravida på en gång trots att jag haft missfall exakt en månad innan.

Jag hade tänkt höra av mig ang IVF under hösten för ett sista försök eller bara försöka få någon slags hjälp till ett syskon. Man blir ju inte yngre och sambon är även 7 år äldre än mig så han kände nog mer stress än mig.

Jag valde att ha en lång semester i somras för att få vara med Cornelia och bokade även en resa till Kreta för bara mig, sambon och Cornelia. En av de bästa resorna jag varit på då det var så avslappnat, inga måsten, värme, god mat och bästa sällskapet utav min lilla familj. Jag hade även lagt till extra för att vi skulle bo så bra som möjligt. Alla mina skattepengar förra året och även sparpengarna gick åt till resan.. Den var inte billig, men sååå värt varenda krona. Jag tror det var detta som gjorde att vi nu äntligen lyckades bli gravida.. Jag lät bli att ta ägglossningstester och bara lät det vara.. Sen sa jag ett par veckor efter resan att jag var säker på att det inte blivit något denna månad då vi inte hade ”kämpat” lika hårt och bara försökt släppa allt det där med att bli gravida.

Tog bara några dagar så visade sig graviditetstestet positivt, något jag inte trodde på och tog flera st eftersom de måste ha varit fel på testen, men jag hade fel. De stämde och där hade vi äntligen fått vårt plus!
Jag var självklart rädd och orolig att det inte skulle gå hela vägen, men nu sitter jag här och förlossningen kan starta precis när som helst!

Idag när jag vaknade mådde jag hyfsat bra o kände mig ganska pigg men skulle ta mig upp ur sängen och får en rejäl sammandragning som sedan höll i sig med förvärkar att jag valde att ligga kvar en stund och somnade då om en timma.. Efter det har jag varit så sjukt trött. Känns som all energi gått ur mig och bebis rör sig men känslan är lite konstig, den är lite obehaglig och jag har så ont i kroppen. Benen är skakiga och jag har ont när jag ska gå.. Jag känner mig nästan lite på gränsen till feber, mår illa från och till och händerna sticker. Så idag blir det mycket vila.

Jag gissar ju på att lillasyster kommer lite tidigare än den 12:e men vi får se. Som sagt gissar jag på den 7:e och det är ju redan till helgen. Med Cornelia gissade jag rätt på exakta dagen men det betyder inte att jag har rätt nu.


 

Ni är många som frågat vart anteckningstavlan kommer ifrån så tänkte passa på att tipsa om att ni hittar den HÄR. Ett lite roligare sätt att förmedla text. 🙂 La ut bild på instagram idag och hade först tänkt lägga ut nån lånad text från google men sen kom jag på att det är mkt finare att lägga ut en egen personlig bild 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats