Teresiainspirerar

Dessa förvärkar…

Hej på er!

Trots att vi har ställt om klockan inatt känns denna dag så otroligt lång.. Jag har varit så sjukt trött hela dagen och haft en konstig känsla i magen som gjort lite ont. Kan inte riktigt sätta fingret på det, men ont i magen men ändå inte kunnat gå på toa, känns inte riktigt som att det är just toabesök jag behövt.

Kan ju vara att lillasyster har lagt sig så pass att de klämmer lite här och där, vad vet jag? Nu är det ju trångt i magen och vissa rörelser är mindre mysiga. Dock har jag inte känt av henne något speciellt förens nu ikväll. Kände lite hicka på eftermiddagen så de gjorde mig lite lugnare. Men nu i skrivande stund är de full fart och hon rör sig så pass att det känns lite obehagligt.. Kan det vara att hon sjunkit ner? Det känns verkligen som ett tryck nedåt o när jag står eller går gör det ont. Imorgon skall jag till barnmorskan och får då förhoppningsvis veta lite hur hon ligger. Sist var hon fortf ruckbar så jag hoppas att hon nu kan ha fixerat sig. Cornelia fixerade sig väldigt tidigt minns jag.

Cornelia har även haft feber idag så jag avbokade min tid till fransar imorgon som jag hade tänkt göra innan bebis kommer, men eftersom Cornelia är febrig idag får hon stanna hemma imorgon. Eftersom Cornelia inte orkat göra så mkt har jag även passat på att sova lite både på förmiddagen och eftermiddagen idag. Har verkligen behövt det och jag vill försöka samla så mkt energi jag kan inför lillasyster bestämt sig för att titta ut.

Mina känningar idag har som sagt inte varit så mysiga.. Jag har haft en hel del förvärkar och sammandragningar och vissa gör mer ont… Ett tryck nedåt så ibland undrar jag om detta är ett tecken på att de närmar sig? Kanske inte imorgon men ändå tidigare än hon är beräknad! Jag har hela tiden haft känsla att hon skall komma mellan 5-7 april, men inte riktigt ett exakt datum.. Med Cornelia gissade jag ju på 25 juni och hade rätt så får väl gissa på ett datum denna gång med. Vad tror ni? När kommer bebis?

Jag har även packat om BB-väskan lite så vi har EN väska och inte två när vi åker in.. Lite lättare att hålla ordning på 😉 Snart snart… Jag är så nervös men på nåt vis har jag blivit lite lugnare senaste dagarna… För nån vecka sen var jag nästan rädd, men det blir ju som det blir. Men nu känner jag mig mer lugn, tror dock att jag kommer känna annorlunda när det är dags.

Ikväll ska jag försöka skriva förlossningsbrevet, som jag ännu inte påbörjat.. :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats