Teresiainspirerar

Dags för lite tips igen…

Jag har haft så mkt att göra sen vi kom hem från sjukhuset. Lillasyster tar ju en hel del tid då hon gärna är vaken från eftermiddag till sena kvällar.. Förra veckan hade vi även så mkt med allt krångel som socialförvaltningen orsakat (se mitt förra inlägg) så då fanns det heller ingen extra tid. Jag hade tänkt tipsa er om massa bra kampanjer här på bloggen och vara mer aktiv nu när lillasyster är född men jag märker att allt tar sin tid. Och prion går ju såklart till familjen först och främst.


Dock har jag fått lite tid igårkväll och även nu ikväll så tänkte passa på att tipsa er om härliga kampanjer som ni inte får missa hos Babyland.

Där har jag själv shoppat många fina saker och även väldigt mkt praktiska saker och de mesta är faktiskt på kampanjpriser. Det bästa med Babyland utöver bra priser är oxå den snabba leveranstiden. För min del kan jag lägga en beställning innan 14 och sedan få hemlevererat till dörren redan mellan 18-22 samma kväll! För mig passar det så bra då jag slipper åka l hämta paket och vill oftast ha mina varit nu 😉 Eller när man skall på kalas och vill slippa åka till centrum så kan man beställa och hinna få i tid. Även om man inte väljer hemleverans så är det alltid snabb leverans ändå så just Babyland är nog de som är en av snabbaste att leverera sina varor.

Här ser ni kvällens tips ni inte får missa 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats