Teresiainspirerar

Dags att förbereda dopet.

Jag älskar att få planera inför födelsedagar och sånt.. (Skulle till och med kunna bli en festfixare, haha) Och nu har jag börjat planera inför Sabinas dopdag. När Cornelia döptes höll jag på att pyssla massa eget men denna gång blir det mer färdigt, dock snäppet bättre.

Temat kommer gå i lila och rosa, och då jag fick frågan idag om klädseln skall gå med temat så behövs det inte utan det är bara under själva dukningen och dekorationen som jag satsar på just dessa färger. Sen kommer det såklart vara med vitt, lite silver och lite guld.

Inbjudningskorten är skickade och nu inväntar vi svar på vilka som kan komma, därefter vet jag mer hur mkt godsaker som skall beställas. Inbjudningskorten valde jag noga efter bilder jag själv tagit på Sabina och beställde sedan från Optimalprint. Passade på när vi var på Gotland att beställa och sedan skickade iväg därifrån.

Har även beställt servetter i både rosa och lila med Sabinas namn på ifrån Calligraphen då jag köpte därifrån till Cornelias dop. Valde då att inte ta med dopdatumet utan bara hennes namn för att sedan kunna använda dessa servetter på födelsedagar några år framåt. Jag beställde så pass många att vi fortfarande har kvar några och gjorde även så denna gången.

Dekoration har jag beställt genom Kalasdekorationer.

Jag kommer visa er efter hand vad jag beställt efter jag fått hem allt och berätta lite mer om hur jag tänkt.

 

Gudföräldrar har vi nu valt och gudmor blir sambons syster som kommer vara en sån fin gudmor. Det bara lyser i ögonen på henne när hon är med Sabina så det kändes så självklart på något vis. Sen gudfar blir min bror. Jag tror han blev riktigt glad utav den frågan och just nu känns det så rätt. Egentligen är det ju ingen stor grej med gudföräldrar nu för tiden men bara titeln känns ju hedrande vet jag själv. Jag är gudmor till två underbara barn och även att jag inte lägger massa tid (dock bor e långt bort) så känner jag något speciellt för dessa två. Att fått se de växa upp och utvecklas.


Har även gjort en litet kollage på vad som skulle kunna tänkas önska till vår lilla tjej. Sånt som kommer vara ett fint minne, även användas flitigt och sånt som är typiskt vi.

Rosettkrok (Svensk tenn) graverad?

Grå docksäng (Smallstuff)

Vit nalle (Livly)

Lila nalle (Jellycat)

Smycke månadssten april 

Smyckesskrin med rosett (Hallbergs guld)

Personlig födelsetavla 

Poster/tavla Miss Eva (Mrs Mighetto)

Livly presentkort

Maileg kanin


 

Det är så kul att planera inför detta dop och jag är säker på att det kommer bli så fint!

Det enda jag inte bestämt mig för, som jag trodde jag gjort, är klädsel. Både till Sabina och Cornelia. Velar mellan vit, rosa eller lila klänning. Svårt att få tag på lila dock men lyckas köpa en klänning begagnad av Lilvy som är supersöt och kanske en vit kofta till och strumpor med volang. Det lär ju fortfarande vara varmt när dopet äger rum då det är om en månad.

Håll utkik efter mer inlägg om just detta tema 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats