Teresiainspirerar

Dagens utflykt

Värmen håller i sig och det ser ut att göra det i minst två veckor till… Jag älskar värmen men det är synd om de små och lite regn skulle inte skada. Detta är inte normalt.. Jag har aldrig varit med om en sån lång och varm sommar så länge jag kan minnas.

Vi har varit hemma en del, badat i poolen, solat och försökt njuta men idag var vi inte så sugna på att vara ute så frågade Cornelia vad hon ville hitta på. Hon kände inte heller för att vara ute och föreslog Leos lekland.. Jag var inte alls sugen på det men för hennes skull var det bara att packa skötväskan och åka iväg.

Det var inte så mkt folk där och det bästa var nog att det var svalt där inne… Tror Sabina var nöjd med temperaturen också. Hon var vaken hela tiden och ville gärna se sig omkring, det märks att hon börjar bli väldigt nyfiken nu. Sambon fick springa runt och leka med Cornelia tills de båda brände sig på rutschkanan så då tog vi lite lunch innan vi åkte hem igen. En lagom mysig utflykt och Cornelia var så nöjd med den lilla stunden vi var där. När vi kom hem gick vi in till svärföräldrarna för lite glasspaus och sen har klockan tickat på och ikväll hade vi lite filmkväll ihop. Såg Peter och draken Elliot, en riktigt bra film men sorlig… Tills det blev de såklart lite snacks och godis. 🙂

Sabina somnade för en liten stund sen så jag passar nu på att uppdatera bloggen lite då den inte alltid hinns med. Hoppas ni har det bra och står ut med värmen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats