Teresiainspirerar

Dagens shoppingtur

Idag valde jag att ta med mig tjejerna på en shoppingtur i Täby centrum med min kompis p hennes lilla dotter, dels för att komma ifrån värmen och för att köpa lite inför dopet.

När vi kom dit vid halv elva tiden var det redan 31 grader ute och vi hoppades på svalare inne i centrum men det var så varmt där oxå. Vissa butiker var det värre och andra lite bättre.

Men vi var ändå där i några timmar då allt tar sin tid med små barn 😉 Jag hann köpa lite till dopet iaf och smycken till mig för en gångs skull. Det blev lite fina dekorationer till tårtan som jag ska försöka göra själv till dopet, får se hur det blir, haha! Sen vart det självklart ett litet besök hos Livly för några fynd och även där lite smått som skall vara till dopet 😉

Nu är det inte så mkt kvar att köpa inför dopet och det känns skönt. Det ända är väl någon present från oss som jag tänkt köpa.

När vi kom hem så blev det lite fika med pappsen här hemma och sen beställde vi faktiskt hem pizza ikväll.. orkar verkligen inte laga någon mat just nu när det är så varmt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats