Teresiainspirerar

Dagens första lucka – 30% på allt hos…

Tidigare år har jag alltid haft julkalender på min instagram, en ny tävling varje dag men detta år har jag verkligen inte orkat att ta tag i det och kör istället adventskalender, en ny tävling varje advent. Start idag, så kika in på teresiainspirerar på instagram. 🙂


Här på bloggen kommer jag däremot tipsa om massa grymma erbjudanden varje dag. Julklappstips som ni inte får missa så håll utkik varje dag från 00.01 då ni kan hitta nya erbjudanden.

Jag börjar med att tipsa om Lekmers adventskalender där det kommer vara grymt bra priser på produkter varje dag!

IMG_1789

Idag är det 30% rabatt på allt av märket JOX. Tycker det finns så mkt fint till barnrummen och priserna är så låga. Ännu bättre nu 🙂

Jag passade på att klicka hem ett skrivbord till Cornelia. Har länga spanat in denna då vi har så svårmöblerat och så svårt med snedtaket, men detta skrivbord kommer vara perfekt i hennes rum i hörnan. Just att den står i en hörna också så tar den ingen plats direkt. Perfekt pysselhörna då vi inte riktigt fått någon bra plats än att ha allt pyssel, pennor mm. Kommer visa er sen när den är på plats hur det blev.

IMG_1790

Kika in hos Lekmer/JOX för att ta del utav dagens erbjudande.

Minns när jag var på event hos Lekmer och fick se när JOX lanserades. Första produkterna som kom på marknaden och det är så roligt att se hur varumärket har vuxit, så mycket fina produkter!

IMG_1791

IMG_1796 IMG_1797

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats