Teresiainspirerar

Cornelias rum och exklusiv rabattkod :)

Hej fina ni!

Dagarna går i ett och jag har fortfarande inte kommit igång men från idag 20/9 till 23/9 så har jag fått äran att ge er mina läsare 13% rabatt på hela köpet hos Miniroom om ni anger koden MINIROOM


För er som missade rabatten under superweek kan nu passa på att fynda.

Jag måste visa er Cornelias nya minidocksäng som passar så sött till dockans Juno docksäng som ni båda hittar hos Miniroom.

IMG_9664

IMG_9666

Cornelia blev ju superglad för den och jag tycker verkligen att det är den sötaste lilla docksäng jag sett! Perfekt till minidockor eller nallarna. 🙂
Bäddsetet till den större docksängen hittar ni också hos Miniroom.

IMG_9662

IMG_9663

IMG_9667 2

Sen för att tipsa er om allt fint hos Miniroom så hittar ni Cornelias växasäng på kampanjpris. Vi är så nöjda med den och sedan hon fick denna så har hon sovit mycket bättre. Superbra med sidorna som gör att Cornelia inte ramlar ur sängen längre, något hon gjorde ofta innan jag köpte denna säng.

image

Sänghimmeln hittar ni hos Miniroom HÄR.


Ja det mesta från Cornelias rum är faktiskt ifrån Miniroom och jag tycker faktiskt det är där man hittar det absolut bästa till barnrummet.

Finns i allas smaker, färger och åldrar. Jag ska fotografera Cornelias rum på nytt snart igen då jag började göra om lite i helgen, men krafterna tog slut så hälften är just nu i ett annat rum, haha! Fler bilder kommer men så länge kan ni passa på att inspireras utav detta och fynda nu när ni får 13% rabatt på ett helt köp! (Gäller inte nedsatta varor eller andra kampanjer.)

Koden att använda i kassan är  MINIROOM

image

image

IMG_4462

Tejpen som är snygg att använda till att sätta upp bilder på väggarna hittar ni HÄR.

IMG_4456

Svanhyllan med spegel finns nu på kampanj med 30% rabatt HÄR.

image

Grytsetet i rosa finns även i blått och vitt. Detta kit har använts riktigt mycket i Cornelias leksakskök. Tycker dem är så söta och inte en repa på dem trots att vi haft de i tre år.

image
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats