Teresiainspirerar

Bröllopsplaner…

IMG_3266

I Maj skall vi på bröllop (så, nej det är inte jag som ska gifta mig tyvärr, haha) och nu har jag börjat kika runt lite efter en fin klänning att ha på mig trots att jag har välfyllt med klänningar i garderoben. Men man vill ju ha nåt lite finare och något nytt. 🙂

Jag har bestämt att jag skall ha en rosa klänning, såklart, och Cornelia vill jag ska matcha mig hyfsat bra. Hon kommer dock bara vara med i kyrkan då det inte skall vara några barn med på bröllopsfesten. Mina föräldrar kommer komma hit och vara barnvakt och jag tror min mamma längtar massor att få ha egentid med Cornelia och morfar.

Jag tycker denna klänning från Ida Sjöstedt är så otroligt fin, den hittar ni HÄR på 40% rabatt. Ska jag eller ska jag inte? Beställde en kort klänning i den modellen igår..

ida-sjöstedt-stephanie-chiffon-dress-pink_1

Jag är ju väldigt svag för dessa klänningar som är korta fram och långt baktill..

Sen så tycker jag denna korta klänning är så fin. Den hittar ni för bara 149 kr HÄR. Dock kanske den är för urringad för ett bröllop.

77thflea-le-mans-klänning-peachy-pink_2

När jag kikar runt hittade jag verkligen en helt underbar klänning precis i min stil, men tyvärr vet jag att denna modell inte passar mig då jag vill ha mer ”löst” under brösten då jag är lite knubbig..

Den hittar ni HÄR (adlinks).

Visst är den underbar? Färgen hade varit perfekt och även modellen för övrigt med kort fram och långt nertill.
Kolla hur fin den är baktill med rosetten…

chiara-forthi-kimberly-highlow-dress-blush-pink_4
chiara-forthi-kimberly-highlow-dress-blush-pink_3

Sambon tyckte att denna var fin, så jag får fundera lite…

Jag har ju fått äran att vara fotograf på bröllopet oxå och det skall bli så kul! Första bröllopsfotograferingen för mig och då är det tur att Cornelia skall vara med mormor o morfar så jag kan lägga full fokus så brudparet blir nöjda.


Alla dessa klänningar hittar ni hos Bubbleroom


Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag dras allt som oftast också till klänningar som är korta fram och långa bak, jag är så kort så jag ser liksom längre ut om jag visar lite ben, så tror delvis att det är därför. När jag och min man gifte oss i somras så bar jag faktiskt en vit klänning som var lång där bak och kort fram. =)

stats