Teresiainspirerar

Bra start på dagen…

Jag har fått äran att testa Provena havregröt av Loppi i tre olika smaker. Denna gröt är glutenfri, vilket passar mig så bra då jag varit glutenallergiker i hela mitt liv.
Att hitta en bra produkt har varit svårt och speciellt en god gröt med smak.

IMG_2271

Min favorit bland dessa blev genast hallon. En naturlig smak av ren havre och hallon kan ju inte bli bättre.

Jag har tidigare varit lite lat att ordna gröt till frukost då jag vill att allt ska gå fort på morgonen men när man kan ordna denna snabbgröt på under 2 minuter finns det ju ingen tvekan. Man blir mätt och det är gott!

IMG_2270

IMG_2280 IMG_2275 IMG_2277

I dessa förpackningar får man färdiga påsar portionsvis som gör att man slipper mäta upp annat än rätt mängd vatten. Jätte smidigt tycker jag och man behöver inte tillsätta något annat, om man inte vill ha lite bär eller mer socker 😉

IMG_2269

IMG_2278

Jag skulle även få testa lite bröd som kommit i Provena men butiken där de skulle finnas hade inte den inne så den kommer ni få höra om senare, jag är sååå nyfiken!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats