Teresiainspirerar

Börjar jag vakna upp?

Imorse var nog första morgonen på länge som jag vaknade upp och längtade efter att ta vara på dagen! Annars längtar jag bara till kvällen igen för att få gå och lägga mig.

Jag kände mig betydligt piggare än på länge! Kan det vara för att september snart är slut?

Jag har under många år i mitt liv varit med om mycket tråkigt i september och därför är denna månad inget jag ser fram emot. Jag vill bara att den skall vara över. Imorgon är det en ny månad, oktober, dock både en sorgens dag och en lyckans dag för oss för exakt fem år sedan. Många känslor denna dag men vi ser dagen som en nystart i livet!


Bloggen har tyvärr oxå varit ekande tomt ett tag men jag hoppas att jag skall komma igång snart igen för jag har så otroligt mkt jag vill få ut. Så mycket inspiration. Men ni får ha tålamod, man är ju inte mer än människa och jag har för en gångs skull bestämt att tänka på mig och min familj först och främst. Det går åt mycket tid till bloggen när den skall uppdateras varje dag och den tiden har jag oftast lagt på kvällarna när Cornelia somnat och tyvärr har sambon inte fått lika mkt tid ihop med mig som han kanske hade önskat. Nu under denna månad har jag själv lagt mig tidigare för att få komma ikapp med min sömn.

Jag har alltid lagt mig alldeles för sent och fått för lite sömn varje natt men nu under denna första höstmånad har jag nog kommit ikapp. Kanske därför jag känner mig mer utvilad idag 🙂 Jag hoppas att det kommer vända nu och att vi får en fin höst…


Oktober innebär även lite minnen för oss, om några veckor är det redan ett år sedan vi fick ta bort vår älskade lilla kille snabbare än vi räknat med. Han är saknad varje dag och jag tänker på honom varje dag, även Cornelia pratar ofta om honom. Han var speciell och vår bästa vän! Den finaste lilla kille vi kunde ha med oss under tio år.

image

image

Jag kommer skriva mer om september så snart jag orkar men jag hoppas ni tittar in hit då och då och inte tröttnar på detta eko. Det kommer bli bättre 🙂 Jag känner på mig att detta bara är något som gör allt till det bättre, en nystart! Mer energi, tänka på oss, på mig själv och inte sätta sån stor press heller på mig själv som jag ibland kan göra!

image

image

Jag har något roligt att berätta som händer med min kropp just nu oxå. Vet inte om det har med all vila att göra och hur jag nu prioriterar? Men jag börjar få hår tillbaka på huvudet! Jag har inte nämnt detta men efter semestern upptäckte jag lite mörkare fläckar på huvudet och började fundera på om det var hårstrån, men min mamma tyckte det såg ut som pigmnentfläckar och jag funderade på om det kunde vara solen från vår resa från Kreta. Men det fortsatte blir mer och längre, vilket visade sig vara hår! Jag har inte fått ett enda hårstrå sedan min morfar dog en septemberdag för sex år sedan.

Sen dess har mitt huvud varit helt kalt, bara lite fjun. Men nu växer det ut fläckvis med hår. På riktigt, och jag har såklart inga förhoppningar om att det kommer att fortsätta, snarare försvinna, men detta är ett bevis på att min kropp mår bättre och att det faktiskt finns liv i mina hårrötter. Jag har under några dagar funderat på att detta kanske börjar tunnas ut igen då det sett ut som det men igårkväll när jag kollade i spegeln såg jag att det börjat komma mer och mer och det är ju helt fantastiskt! Ska visa er bild någon dag och berätta mer om detta.


Nu ska jag ordna lite inför ett blogginlägg ni inte får missa som läggs ut under dagen.

Massa kramar till er och för er som fortfarande tittar in hit då och då, tack för att ni finns! Nu börjar jag kanske vakna upp, även bloggen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats