Teresiainspirerar

Bloggen är min hobby och…

Tack för alla era fina kommentarer igår! Ni var många som skrev men inte personen som jag frågade efter 😉

Jag är så otroligt glad att jag tagit denna chans till att blogga då jag för nåt år sedan bara instagrammade och trodde att jag aldrig skulle ha någon inspiration eller tid till att driva en blogg. Jag har för många år sedan bloggat om mitt håravfall men då var de kanske några läsare per dag och jag måste säga att min blogg var sååå tråkig! Det var såna där inlägg som gjordes bara för att, några rader som Hej, idag har jag… bla bla bla… och oftast ingen bild. Tycker verkligen såna bloggar är så tråkiga.

Men sen när jag bestämde mig för att testa och kommit in i det mer och mer med denna blogg så måste jag säga att jag älskar att ha detta som min hobby och även ett ”andra jobb”. Jag har ju i år försökt att ge er minst ett-två inlägg om dagen och bland (oftast helger) har det varit svårt att hinna med då man gärna vill spendera tiden med sin familj när vi är lediga tillsammans.

För varje dag känner jag mer och mer hur jag inspireras och vill göra massa inlägg, tänk om man kunde ha ett par timmar till varje dygn. Nu har jag dock lärt mig att göra tidsinställda inlägg, vilket kan göra det smidigare för mig. Ett inlägg kan läggas ut på en tid som jag vet att jag inte kommer ha tid. Hur bra som helst!


Idag efter jobbet bestämde jag mig för att gå hem från centrum (en promenad på över 40 minuter i rask takt) för att passa på att få lite motion och vädret har ju varit fantastiskt. Cornelia blev hämtad utav farmor så jag tog mig tiden till detta äntligen. Tog en sväng förbi affären innan jag kom hem o köpte lite middagsmat och nya rosor 🙂

IMG_7261

Väl hemma hade jag sån energi så jag körde igång maten och städade nedervåningen, så skönt att börja få iordning och jag känner en mindre stress. Bara få koppla av på kvällen när Cornelia somnat för natten. Sambon har spelat så jag har passat på att väga och packa skor som jag sålt på min bloppis 🙂

IMG_7260

IMG_7259

IMG_7243

IMG_7244

I lördags fick vi hem vår efterlängtade soffa från Mio som vi beställde i januari. Tänk att det skall ta en sådan tid, men nu är den här 🙂 Älskar den verkligen! Så mkt bättre, ljusare, bekvämare och finare. 🙂 Här kommer jag spendera många timmar, haha!

Nä nu är det dags för att lägga sig.. Dagarna går så fort.. Imorgon lär det gå ännu fortare på jobbet då det är pannkakor så vi lär ju köra en del pannkakor till barnen, något de längtat efter.

Tack än en gång fina ni för att ni finns och att ni gillar det jag gör. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats