Teresiainspirerar

Blivande bebisrummet…

Jag längtar så mkt efter att börja inreda i lillasysters rum. Har en lite tanke hur det skall bli och jag förvånar ju inte er med att de blir sådär rosa o sött igen.. Haha!

I häromdagen fick jag hem ett paket ifrån Miniroom som jag passade på att fynda när jag hade en rabattkod till er.

Då passade jag på att beställa lite till lillasysters rum, nämligen den här söta porslinsballongen i rosa som kommer sitta på väggen i hennes rum sen. Blev även en liten vit glasballong som kommer hänga i taket. De är ju såå söta och jag är säker på att det kommer bli sött där inne.

IMG_3938

IMG_3937

IMG_3940 2 IMG_3939 2 IMG_3936 IMG_3934

IMG_3931

IMG_3935

Jag kommer visa er bilder när jag börjat fixa därinne men så länge får ni se hur de ser ut med dem ifrån Cornelias rum. 🙂


Annars blir det som sagt lite rosa, vitt o gråa nyanser i lillasysters rum. Sängen har vi kvar från Cornelias rum, sänghimmeln från Miniroom får komma upp över lillasysters säng då Cornelia nu har sin säng under snedtaket. Tror det kommer bli väldigt mysigt i lillasysters rum. Det är dock hälften så litet som Cornelia men det blir nog bra ändå. 🙂

Garderoberna ska vi ordna till det bättre då dörrarna är sneda och även inredningen ifrån sjuttiotalet… Dags att få till det bra, men hur vet vi inte riktigt än. Antingen riva ut allt och göra om från början eller bygga egna hyllor därinne. Skulle gärna vilja ha spegeldörrar så rummet blir både ljusare och känns större. Vi får se, det är ju några månader kvar tills hon är beräknad och säkert ännu längre tills hon ska sova i eget rum då vi börjar med vagga inne hos oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats