Teresiainspirerar

Blev en resa till…

Innan vi bokade Kreta så sa sambon att jag fick välja, Kreta eller Gotland denna sommar. Självklart vill jag till min familj på Gotland någonting under sommaren, men det är tyvärr så himla dyrt. Sen lockade Kreta så pass mycket, med garanterad värme, sol och bad. Även att få se något annat än Thailand som jag alltid skall tjata om, haha.

IMG_6726

Valet blev enkelt då jag ändå visste att de blir Gotland någon gång för hoppningsvis. Kreta bokades och jag fick nöja mig med det. Men eftersom jag har så lång semester denna sommar vill jag göra lite, och Gotland är alltid ännu underbarare på sommaren.. Jag bestämde med sambon att jag och Cornelia kan åka själva några dagar och så får det bli, ikväll bokade jag Gotland till ett ok pris till och med. Mina föräldrar blev så glada av att vi valde fler dagar än tänkt. Det skall bli sååå mysigt att komma till sin efterlängtade ö.

image

På Gotland är solen för det mesta med och där finns mycket jag vill se och visa Cornelia som sambon inte brukar vilja, så vi ska verkligen leka turister nästa vecka. Får se om man hinner allt, men får vi tag på en barnbilstol lånar vi en bil och åker på utflykter när mamma jobbar 🙂

Jag kommer åter att få se solnedgångar fem kvällar till i sommar, vilket är ett av det bästa jag vet att få njuta utav. Lugnet, ljuset och alla vackra färger. Ingen solnedgång är sig lik..

Jag hoppas att det regnar dagen innan vi kommer så vattenfallet är påfyllt, haha. Det finns nämligen ett magiskt vattenfall tio minuter från mina föräldrar som går ut i östersjön.. Det är verkligen så vackert att vara där när solen går ner.. Men det har varit en torr sommar så risken är att det är snustorrt.

IMG_8314

IMG_8292

Sen ska vi passa på att äta god mat, träffa farmor och min moster med familj. Jag längtar trots att det då närmar sig slutet av semestern och denna sommar har gått alldeles för fort.. Men vi har haft det betydligt bättre än förra sommaren, hittat på massa mysiga grejer och verkligen haft SEMESTER. Precis som vi ville. Förra året var det bara renovering här hemma och jag kände mig som en dålig förälder som inte gjorde så mkt kul med Cornelia. Så detta år bestämde vi att alla måsten skulle vara klara innan semestern och så blev det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats