Teresiainspirerar

Bebisshopping och julklappar

När jag väntade Cornelia var jag helt tokig att shoppa runt massa söta bebisprylar och kläder på Tradera och hade då sämre inkomst än idag. Det fanns mkt jag ville köpa men man får ju prioritera.

Nu när vi väntar syskon och ekonomin även är bättre så passar jag på att unna mig, eller till bebisen och blivande storasyster såklart.

Jag är helt sålt i Livly som ni vet och har redan införskaffat en del därifrån trots de högre priserna, men dem är ju så otroligt mjuka och söta. Kvalitén håller och materialet på kläderna passar små barn med känslig hud.

Här kommer lite favoriter från Babyland


Jag la en beställning i tisdags kväll och fick leveransen redan igårkväll, sååå nöjd! Ska visa er vad det innehöll i paketet så snart jag får tillfälle att fota.

Eftersom det var lite grejer till jag var sugen på så passade jag på att lägga en till beställning precis, alltså nu efter 12 och kommer få grejerna redan ikväll hem till dörren.

Jag älskar att Babyland har en sån snabb leverans då jag tycker det är tråkigt att vänta, haha! Och älskar att få paketen hem så snart det bara går. Just Babyland måste ju ha rekordet på snabbaste leverans (beror ju såklart på vart man bor). Sen har de just nu mycket erbjudanden som passar perfekt att inhandla till julklappar.

Beställde en julkalender till Cornelia och ett par julklappar som hon kommer att få. Och såklart var allt till kampanjpris 🙂 In och kika ni oxå 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats