Teresiainspirerar

Bebisbubbla

Tänk nu när jag äntligen har gått ut med vår graviditet så kan jag skriva mer öppet om alla gulliga bebiskläder och saker som man längtar efter!

Vi har ju verkligen längtat efter detta, hela familjen. Ett tag trodde jag ju att vi bara skulle ha Cornelia och en kväll säger Cornelia mitt i en film vi kikar på att hon vill ha en lillasyster. Vi tittade på varandra och tyckte det var så gulligt. Hon var ju runt två årsåldern och vi hade inte riktigt diskuterat det på allvar. Men så när sambon sen tycker likadant som jag önskat så kan man inte annat än att längta lite extra tills det är dags..

Vi är ju snart halvvägs och jag måste säga att tiden gått riktigt fort trots att jag mått otroligt dåligt. De flesta dagarna har jag bara längtat till kvällen när jag kan gå och lägga mig igen då jag inte står ut med varken illamående eller tröttheten som inte går att beskriva.

Nu börjar jag nog sakta med säkert bli lite människa igen och jag hoppas att jag kommer kunna njuta utav denna graviditet också. Med Cornelia älskade jag att vara gravid och har längtat efter samma känsla, men den har inte riktigt kommit än även att jag är så lycklig över att vi faktiskt väntar en liten bebis igen.

Mitt absolut favoritmärke på kläder är Livly och jag kommer inhandla mycket därifrån 🙂 Har redan småstartar lite men nu har de fått in så mycket att jag blir helt tokig i dessa söta plagg. De är inte bara söta utan helt underbart sköna och en kvalité som är svårslagen. Cornelia fick sitt första Livlyplagg när hon var runt året, en klänning jag köpte på rea då jag tyckte priserna var för höga. Men jag blev fast i dessa mjuka kläder och kände att jag hellre unnade en extra slant på bra kvalité.

IMG_0446

(Mina senaste favoriter man inte kan motstå.)

Denna gång har jag bestämt att jag skall unna både bebisen och Cornelia mer kläder från Livly. Dock vet vi ju inte könet så vågar inte shoppa riktigt ännu 😉

IMG_0443 IMG_0445

Hur söt är inte den här senaste kanindräkten? Den är ett måste till bebisen då den även kommer en sån bra tid då denna dräkt verkligen behövs 😉 (Bilder lånade från Livlys instagram och hemsida)

IMG_0440

När jag ändå nämner Livly så får ni inte missa att Livly kör sin största utförsäljning någonsin med start på fredag den 27 oktober! Hela helgen kommer stå öppet och påfyllning varje dag. Jag hoppas jag orkar ta mig dit då det är på andra stan, detta är ju verkligen magiskt att få shoppa kläder när det även är utförsäljning.

Missa inte! 🙂

Har ni något favoritbarn märke som ni tycker om lite extra?

Ha en underbar Tisdag! Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats