Teresiainspirerar

Bebis sover för lite…

Det här med att hinna med saker med en bebis som inte vill sova är svårt. Jag är glad om jag hinner ta mig en dusch eller vattna blommorna, om ens äta lite utan att stressa i sig något snabbt.

Igår sov Sabina ca en timma på hela dagen. Hon väckte mig redan runt tre på natten och höll mig vaken till halv fem fem någon gång och vaknade igen sen runt sex för att äta lite o sen slumrade hon till nån halvtimma. Efter det sov hon några minuter då och då tills hon sov en timma vid lunch. Sen höll hon sig vaken till nio tiden på kvällen. Dagen innan var dock bättre med mer sömn för henne men det som stör hennes sömn är magen. Hon måste bajsa hela tiden och kan ibland inte få ut det. Tycker så synd om henne och man vet ju inte vad man ska göra.

Jag slutade helt med mjölkprodukter för fyra veckor sedan men det har inte blivit så mkt bättre tyvärr. Jobbigt även för mig som själv redan är allergisk mot så mycket gör att jag inte har så mkt alternativ att välja på med mat. Man skall ju helst inte äta lök, kryddad mat, soya, choklad, och så mkt mer för bebis skull när man ammar. Att amma är också en lite jobbigare del för oss då hon inte tar så bra längre känns det som. Ibland tror jag att det inte finns mjölk så det räcker men när jag pumpade i häromdagen fick jag ut en hel flaska till slut och imorse fick hon världens stråle rätt i ansiktet. Så mjölk finns det men när hon äter börjar magen krångla direkt och hon rör på hela kroppen och kan till slut inte koncentrera sig.

Jag har försökt under snart två veckors tid få en liten tid till att planeters vårt körsbärsträd som jag köpte när den blommade som vackrast, men det är omöjligt att få den tiden. Idag tänkte jag prioritera det men så bråkar magen på henne och vi fick gå in. Nu i skrivande stund ligger hon i vaggan men såser inte riktigt.. Hon vaknar till efter några minuter o gnäller och sen slumrar hon och så pågår det så.

Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra ibland. Jag har köpt en bärsjal och den underlättar, när man är inne. Men ute är det alldeles för varmt för henne. Jag ger henne ersättning utan komjölk för att hon skall bli riktigt mätt men det är inte alltid det heller hjälper så ibland känns det så meningslöst.

Vågar jag tro att hon kanske somnat nu för en stund? Måste isf avsluta här för att få ner trädet 😉

Wish me luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats