Teresiainspirerar

Barnrumsinredning när den är som bäst.

Ni är så många som har frågat om det fina skåpet i Sabinas rum. Så jag tänkte visa lite mer utav den här på bloggen och även tipsa om att ni just nu får 30% rabatt på skåpet.

Den kommer ifrån Ellos och jag har egentligen bara sett att den står i hallen lr likande hos folk men inte i ett barnrum.

Då jag försökte hitta ett lagom skåp till Sabinas rum där jag kunde lägga favoriterna snyggt på hyllorna så passade denna perfekt. Jag ville ha något som inte tog för mkt plats eftersom rummet är så litet och inte för stora hyllor och när jag hittade detta skåp så kändes det som den skulle bli perfekt. Just då var det inte rea på den men kunde inte låta bli. Jag älskar ju att inreda.

När skåpet kom på plats blev det till och med så mkt bättre än jag räknat med. Och jag fick till det så bra med de grejer jag tänkte mig. Tex den söta lilla glitterväskan från Livly passade ju perfekt i en utav hyllorna. Jag har lagt alla Livlyplagg sorterat i storleksordning och har växastorlekarna i lådorna som man köper till. Jag är som sagt sååå nöjd!

Ni hittar skåpet HÄR.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats