Teresiainspirerar

Ballongtema…

Det finns så mycket fint till barnrum, och ännu mer till babyrum… Ett märke jag fastnat extra för är Cam Cam Copenhagen och för mig känns det märket nytt då jag inte hört talas om det tidigare än för några månader sen. Jag har ju dock inte letat efter babyprodukter på några år men när jag nu såg dessa produkter på Formex mässan vart jag som såld!

Då lillasyster skall ha lite ballongtema i sitt rum så passade ju den underbara speldosan med luftballong från just märket Cam Cam . När det är dags att inreda ska jag ge den en bra plats.

Melodin på speldosan är sådär lugn och mysig.

(Snuttekaninen hittar ni också hos Babyland på rea just nu. Tror den kommer bli poppis, sååå mjuk!)

Något annat som jag sååå gärna skulle vilja ha från Cam Cam är detta grymt snygga skötbordet! Jag såg den på mässan och sedan dess har jag varit i valet och kvalet om jag skall beställa en eller inte. Vi behöver ett skötbord då vi inte har något för tillfället plus att man kan använda denna som ett skåp sen när bebis är så pass stor att hon inte behöver någon skötdel.

Vi får se hur jag gör, just nu längtar jag efter ork så jag kan ordna i bebis rum, men det får tyvärr vänta till i sommar. Tills dess hinner jag planera och inhandla lite 😉

 

Inlägget är inte sponsrat men innehåller annonslänk

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats