Teresiainspirerar

Badkläder – Mor och dotter matchning :)

Som ni har märkt så har jag börjat ladda inför Kreta resan trots att det är över en månad kvar.. Haha! Men det gäller att vara ute i god tid och just badkläder tror jag kan ta slut fort om det är något man verkligen suktar efter.

Jag hoppas även på en varm sommar här i Sverige så vi kan doppa oss i poolen eller bada på någon strand så våra matchande badkläder kommer användas 🙂

Ingen har väl missat att Ellos systrarna Fahrman har haft ett grymt samarbete med Ellos där de tagit fram en del mor och dotter matchningar något jag älskar att hitta!

image

Jag och Cornelia kommer matcha med sötaste baddräkten och bikindelen i sommar. Så sött med citronerna och blommorna, tror detta kommer bli Cornelias favorit baddräkt.

image image

Tyckte även att det var så fint med lite små volanger på min bikindel.

image image image image image

Visst är de sött att matcha med dessa?
Vi är som sagt redo för sommaren nu, helst igår 😉

image

Passa på att klicka hem dessa ni med då de börjar ta slut. Finns några få storlekar kvar. Just nu får ni även 25% rabatt på alla barnkläder inkl varumärken så baddräkten gäller också om ni vill få rabatt. Rabatten dras av i kassan.

Jag tänkte försöka passa på att köpa ett par sandaler från Kavat nu när det ändå är rabatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolina

  Hej! Är medveten om att inlägget gjordes för längesedan. Men jag letar just efter den badräkten! Jag har nämligen samma kollektion hemma men fått en till dotter. Så jag vill va en till!
  Så om du möjligtvis vill sälja den så köper jag den gärna. Vad är det för storlek du har? Du kan kontakta mej på min mail, [email protected]

  Ha en trevlig onsdag!

  1. teresia

   Hej! Var säkert längesen du skrev men jag har inte varit inloggad sen december. Baddräkten tror jag att vi har kvar om du vill att jag kollar upp det?

stats