Teresiainspirerar

Babyshower

♥ Egentligen vet jag inte hur jag ska skriva detta men gör ett försök utav ett ärligt och öppet inlägg. ♥

När jag väntade Cornelia 2013 började Babyshower komma lite men då tyckte jag inte att de kändes så lockande med en sån tillställning.. Ju mer längtan efter ett syskon blivit har jag även önskat själv bli överraskad med en Babyshower om vi skulle bli gravida. Är jag knäpp som önskat bli överraskad med något sånt? Tänk så många olika teman man kan hitta på och roliga aktiviteter under en babyshower.

När vi äntligen blev gravida och jag har sett den ena efter den andra bli överraskad, speciellt nu på senaste när man själv är gravid har man önskat lite extra. Det har sett så mysigt ut, och vilka härliga teman det finns. Skulle lätt vilja överraska någon kompis med en babyshower någon gång 🙂

Jag älskar verkligen överraskningar och hade verkligen önskat att själv bli överraskad denna gång som oxå är vår sista gång vi skaffar barn, men insåg ganska snabbt att jag får drömma vidare och istället överraska någon annan om jag vill uppleva en sån grej. Jag har många vänner men mina allra närmsta bor så långt bort att det aldrig skulle gå att överraska mig på det viset. Sen kanske mina vänner inte tänker på samma vis som jag. Jag begär inte av vänner och kära att de skulle gjort något sånt, men drömma kan man ju alltid och med bf nästa vecka får det förbli en dröm…

Jag känner mig lite löjlig som kanske hoppats på något och sen ändå veta att det inte kommer bli av, men det hade ju varit så kul! Som sagt så vet jag inte riktigt hur jag skall förklara mina känslor på rätt sätt utan att de ska misstolkas? Men en som älskar att överraska folk (jag) och själv aldrig bli överraskad känns lite tråkigt. Får man känna så?

Nä jag är nog bara larvig och så snart vår lilla bebis tittat ut så är det som bortblåst för då har vi fått den bästa överraskning man kan få. Även att vi vet att det blir bebis vilken dag som helst och att det visade flicka på ultraljud så kommer allt vara en överraskning ändå. Vårt första möte till exempelt… Hur det kommer bli, hur hon kommer se ut? Om hennes namn kommer passa eller hur hon kommer vara.. DET är nog det mest spännande just nu och vi är så förväntansfulla.

Jag tror fortfarande på att hon kommer på Lördag men vi får se, är ju bara två dagar kvar.. Haha, hon kanske överraskar med att gå över tiden istället? Men hon är sååå välkommen att komma när hon vill nu. Jag är redo 🙂


Bildern på Babyshower är lånade från Pinterest 🙂 Skulle ni själva förresten vilja bli överraskade med babyshower om ni var gravida?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine Bergmark

    Ja förstår verkligen din längtan och önskan om en babyshower. Jag skulle blivit så glad om jag fått en sådan överraskning när jag var gravid. Men nu blir det ingen mer graviditet men skulle verkligen inte tveka att överraska någon annan med en babyshower.

stats