Teresiainspirerar

Babyshower Livly

Idag åkte jag och Sabina till Täby Centrum för att besöka favoritbutiken Livly då de hade ett Baby shower event. Självklart kan jag ju inte missa ett sånt event. Det var en chansning att de skulle kunna gå att åka själv med Sabina då hon skam krångla lite när vi är iväg men när vi lämnade hemmet somnade hon och sov faktiskt hela tiden tills vi kom hem.

Jag älskar verkligen att gå in i den butiken, alltid så mysig personal, inredningen är så fin och plaggen skall vi ju inte prata om.. 😉 Ni vet ju hur mkt jag gillar just Livly.

 

Det har kommit så mkt nytt och mer är på gång 🙂 Under dagens event fick man 25% rabatt på hela köpet och det gjordes tårtor och helt underbara små cakepops med enhörningar, kaniner mm. De var så vackra att det är synd att äta upp dem… Det var Helena Jansson från ”det stora tårtslaget” 2017 som gjorde dessa underbara skapelser..

 

Träffade även finaste Lisa, grundaren av Livly. Jag beundrar verkligen hennes jobb, hur hon lyckats med sin dröm och hur stort Livly blivit. När Cornelia föddes och jag upptäckte märket så tyckte jag att de var lite dyrt.. Men så beställde jag en helt underbar klänning på rea och sedan dess har jag varit helt såld. Jag vet inte hur många gånger jag tvättat den klänningen och ändå är den fortfarande lika mjuk och fin i kvalitén. Efter det insåg jag att man får vad man betalar för och att priserna är så värt. Jag har under åren köpt kläder till Cornelia från Livly och när vi blev gravida bestämde jag mig för att satsa på bra plagg. Vi vill inte ha fler barn och det är då sista gången jag kan köpa såna här små söta plagg så varför inte passa på?

Cornelia har blivit väldigt medveten utav märkena på hennes plagg och vill gärna ha Livlys plagg då hon gillar märket, som hon kallar fjäril eller rosett. Det bästa är såklart att få matcha med lillasyster tycker hon, så jag försöker köpa likadana plagg ibland för att de skall kunna matcha, vilket både jag och Cornelia tycker är kul.

Stort tack Lisa och gänget för ett underbart event idag, lika magiskt som vanligt och jag ser fram emot nästa gång och då hoppas jag min kamera skall samarbeta bättre än idag… 🙂

 

vi fick även med oss härliga goodiebags och jag köpte ett sött plagg till Sabina 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats