Teresiainspirerar

Babyboom i rosa

Jag har nyligen upptäckt en ny barnbutik på nätet, PixiZoo som har såå mkt till just barn. Nästan de mesta som vi behöver inför lillasysters ankomst i april finns hos Pixizoo. Det är även bra priser och mängder av rabatter, vilket är bra när man har en del all inhandla.

Trots att vi redan har en flicka behöver vi införskaffa oss en del nytt då vi lånade mkt när Cornelia föddes. Kanske inte allt på bilden här nedan men ni vet ju vad jag gillar, och än har jag inte tröttnat på allt rosa, haha!


Fjällräven Kånkenväska är det just nu rabatterat pris på. Jag vet hur mkt jag jagade efter den när Cornelia föddes och vi fick en sån sen i doppresent. Nu tipsar jag er vart ni kan hitta den både till er själva och mini 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats