Teresiainspirerar

Att packa rätt och lätt inför Thailand

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker till underbara Thailand. Cornelia pratar om det varje dag här hemma att hon skall bada och träffa Lollo och Bernie. Denna semester ska bli så härligt att få uppleva. Har längtat i fyra år på att åka tillbaka till Thailand.

Det är däremot nytt för oss att resa med barn och så svårt att veta hur mkt och vad man skall packa ner i resväskan. Vi kommer ha två stora och en mindre väska plus handbagage.

Eftersom Cornelia inte riktigt är blöjfri ännu så behöver man ju lite blöjor men kände att det skulle bli mer praktiskt och lättast för oss att boka leverans direkt till hotellet genom Kit4kids

image

Vi valde att beställa för någon vecka sedan och det var i sista minuten men chansade. Blev en dem blöjor, smoothies, lite mellanmål, snacks mm som kommer finnas på vårt hotell när vi anländer. Så mängder av detta behövs ju inte alls packas ner förutom det vi behöver på flyget.

image

Kan verkligen rekomendera er som ska resa med barn att beställa från Kit4kids.

Ska bli spännande och se vad vi tycker om detta när vi kommer ner och jag lovar er att återkomma om det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elenalouise

    Åh, vad härligt med Thailand! Jag och min sambo brukar åka dit nästan varje år men har inte varit iväg sen vi fick Edvin. Hoppas du skriver om det sen, är nyfiken på hur det gick!

    Vart i Thailand ska ni? 🙂

stats