Teresiainspirerar

Att göra om barnrum

Sambon är måttat nöjd med att få kunna sitta vid sitt tv spel på kvällarna online med grabbarna och under den tiden får jag min egentid. Jag kan tycka det är rätt skönt då jag kan få pyssla med vad jag vill och fixa med bloggen om jag har inspiration.

Har gjort ett härligt collage på hur jag vill göra om i Cornelias rum.

Jag är sååå sugen på att göra om helt i Cornelias rum men vet inte vad jag ska göra av alla saker (!?) men nu äntligen har jag beställt kids koncepts senaste förvaringspall som även är lite längre och i en sån fin ljusrosa färg. Den har tre fack och locket är lätt att sätta på och ta av. Jag har spanat in denna sedan jag var nere i Borås hos Kids Koncepts kontor och fick se alla härliga nyheter. Denna pall kommer bli perfekt att lägga en del leksaker i.Även mattan har jag beställt från Ellos, äntligen! Den största storlek som fanns och det kommer bli så mysigt där inne i hennes rum. Just nu har hon en mörkare rosa färg som jag inte känns riktigt bra där inne. Trots att jag älskar rosa så känns den för mkt. Hade egentligen tänkt köpa en ljusgrå matta först men den var slut i den största storleken. Velade sen på denna i ljusbeige eller vit. Men vitt är nog inte jättepraktiskt.

Cornelia har just nu en vanlig 80 säng och vi får inte riktigt till det tycker jag, eftersom den bara kan stå under snedtaket så är det svårt med sänghimmel som Cornelia gärna vill ha uppe. Har gjort något provisoriskt med gardiner, och visst, det blev fint men inte på samma vis. Senast idag sa Cornelia att hon ville ha en sänghimmel i taket och en sån säng som Alva har, hennes bästis som tyvärr flyttat längre bort från staden. Jag hittade denna växtsäng på rea (klicka in på länken under bilden) och är så sugen på att slå till men sambon blir väl galen på mig då jag bara vill köpa nytt hela tiden. Haha!

Under bilden hittar ni länkar med inköpsställen om ni oxå blir sugna! Jag är ledig nästa vecka och då gör jag nog en totalt makeover i Cornelias rum om jag håller mig frisk. Än så länge är jag väldigt trött men betydligt bättre än julhelgen så det går åt rätt håll 🙂


(Inlägget innehåller annonslänkar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filippa Stranne

    Sjukt fin och smart förvaringspall. Letar efter något liknande till pojkens rum.
    Tycker att det är så svårt att få plats med alla saker utan att det blir ett totalt kaos av grejer haha.

    1. teresia

      Ja jag fick ett habegär första gången jag såg den. Finns i grått oxå, så praktisk! Tror den kan rymma en hel del och få undan på massa leksaker när det inte leks..

stats