Teresiainspirerar

Att bära 1218 kg…

Sen jag blev gravid med Sabina har orken och tiden inte funnits för att åka och storhandla och jag har blivit bekväm med att beställa hem all mat istället ifrån Mat.se vilket underlättar sååå mycket för mig.

Jag slipper bära, kånka runt på barnen i affären bland massa folk och stressa runt för att hitta det jag behöver och istället sitta hemma i lugn och ro när barnen somnat och beställa hem maten. Eller på förmiddagen innan kl 13 för att ändå få hem maten till dörren samma dag. så guld värt! Enligt mina sidor på Mat.se har jag sluppit bära hem 1218 kg sedan jag blev medlem för 1,5 år sen.. Rätt kul att kunna se hur mkt man slipper bära på.

Men till det bästa är ju som sagt att få maten hemleverat till dörren en tid som passar en själv och därefter det bara sätta igång med maten utan någon stress. Istället för att åka och handla kan vi göra annat kul 🙂

Just nu får ni 200 kr rabatt som nykund hos Mat.se med koden SUPERMAT mellan 10-16/9.

Jag kommer fortsätta beställa därifrån och är sååå nöjd!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats