Teresiainspirerar

Årets julklänning

image

image

Idag hann jag en sväng förbi kappahl och köpte årets julklänning på Kappahl. Cornelia blev jättesöt i den o ville ha på sig den på en gång när vi kom hem, ett bra betyg alltså. 🙂

Har ni börjat planera inför julen? Julklappar?

Jag har en hel del kul på gång som ni kommer märka mycket utav på instagram sen 🙂

Missa förresten inte tävlingen jag har just nu på instagram om en valfri åkpåse.

Kram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Jättesöt klänning:)

    Jo, lite planer har vi hunnit med. Vi har bestämt hur vi ska göra med själva julfirandet, att vi i år ska vara hemma under jul med tanke på att jag har BF 28 Dec. Vi har annars firat jul borta under alla år, turats om hos mina föräldrar och mannens mamma. Men i år samlas vi alla här hemma hos oss och att jag får ta hjälp utav mamma och svärmor med matlagning och så:)

    Julklappar har jag fått börja med, 4 st iallafall. Sonen fyller i Dec också, så presenter ska också inhandlas. Vi har bestämt att i år byter inte vi vuxna julklappar, utan fokusen får bli till barnen och till bebis om så önskas:) Vi renoverar här hemma + bebiskostnader så vi vill hoppa över oss vuxna helt i år.

  2. Johanna

    Jag är ju en sån människa som vill ha tid att mysa i december så jag är i stort sett klar med julklapparna redan^^ Julkorten beställdes i helgen och Alma kommer få ha min gamla julklänning på sig i år.

stats