Teresiainspirerar

Årets julkalender är nu klar!

Godkväll fina ni!

Till och börja med så säger jag god 1:a advent och hoppas ni har haft en mysig dag!

Sen tänkte jag överraska er med att nu avslöja att jag nu är helst klar och kommer köra en julkalender på instagram även i år, dock mycket grymmare!

Några av de företag som är med är
Ellos, KURRAGÖMMAJollyroom,  Barnklassiker, Köpbarnvagn, Lekotek, Livly, Geggamoja och många fler underbara företag! Det kommer bli så kul att få lotta ut massa grymma priser till er! Den kommer passa fler olika åldrar och även mamman och pappan 🙂 Nu blir ni nyfikna va? 😉

image

image

image

image

image

Jag började med kalendern och planeringen redan i augusti och allt som jag gjort, bilder, texter mm är från mitt egna! Detta är en kalender som är ”jag”.
Jag är verkligen så glad att så många härliga företag vill vara med och säger än en gång ett stort TACK! Och lycka till, till er som tänker tävla! Kalender börjar med start den 1:a december och det blir en NY tävling varje dag ända fram till julafton! På självaste julafton kommer en riktig överraskning för er så missa inte årets julkalender hos teresiainspirerar på instagram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats