Teresiainspirerar

Årets fynd från Livly outlet

Jag tänkte visa er shoppingen från höstens Livly outlet i Haninge 🙂

Jag hade verkligen sett fram emot detta så länge, egentligen ett år då jag inte valde att gå i våras på grund av att Sabina bara var några veckor gammal och vi hade inte kommit i fas.

Då jag inte kunde motstå så åkte jag till och med två gånger till outlet. Båda gångerna tos jag med mig Sabina och vi åkte kommunalt så nu hittar man ju utan problem att åka dit, haha! Väldigt enkelt men tog ungefär två timmar enkel resa, men så värt det!

 

Första vändan fick jag tag i massa fint som jag spanat in länge och som jag till och med hade på inköpslistan för julklappar så jag blev såklart sååå glad att jag fick tag i dessa till ett betydligt bättre pris än jag väntat mig.

Andra vändan fick jag tag i ytterligare plagg jag letat efter. Jag är ju lite av en samlare på Livly plagg, gärna äldre kollektioner 😉

Här är mina fynd från årets outlet (dock några plagg som jag tvättat är inte med på bild)

Cornelia har ju önskat sig en rosa glitterväska så lyckan när jag fick tag i en sån var ju total och varför inte passa på att köpa en guld och citronväska oxå 😉

Blir även en del pyjamas till tjejerna, något som behövs! Jag är så glad att jag fick tag i mini setet, för den hade jag oxå tänkt köpa.

Blev även ett par tofflor i större storlek till Sabina, en vit kanin som jag oxå hade tänkt köpa till julklapp, ytterligare en filt till samlingen, och lite mössor, klänningar, byxor, rosetter, bodys, strumpbyxor och en morgonrock till mig som jag inte tagit bild på dock.

När jag var på väg att betala sista vändan så lyckades jag komma över en söt vagn med klossar som jag velat köpa, men som varit slutsåld. Tycker den e så fin med alla olika motiv. Dock är de ju inte Livlys märke, men det är där jag sett den.

Vad man kan säga om årets outlet? Jag är sjukt NÖJD! Vet att jag missade några plagg jag velat köpa som min kompis lyckades få tag på men med allt de jag fick tag på ska jag nog kunna vara nöjd bra länge. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats