Teresiainspirerar

Ändrade klänning till bröllopet i sista stund..

Vilken fantastisk dag det var igår! Vilket underbart bröllop! Som jag önskar att själv få gifta mig en dag…

Jag tänkte egentiden inte skriva om själva bröllopet i detta inlägg då det kommer i ett annat inlägg men måste bara visa min klänning från Bubbleroom som jag hade på mig.

image

Jag hade egentligen bestämt mig för en annan klänning, x antal omgångar har jag valt om, haha! Men innerst inne var jag så otroligt osäker på vilken klänning jag skulle ha på bröllopet.

image image

När jag var med bruden där hon blev sminkad och håret fixat så bad jag dem om smakråd och tog först fram två klänningar för tjejerna. Kom sen på att jag hade en klänning till och tog upp denna underbara långklänning i nyans av gammelrosa/lila färg.

image image image

Båda tjejerna tyckte jag självklart skulle ha långklänningen så det blev valet. Jag tänkte att jag kunde byta under dagen/kvällen men så blev det inte då den satt på tills jag gick o la mig.

image image image

Vilken otroligt skön klänning det var! Baksidan är av stretch som gör att den sitter väldigt bra och hur fin var den inte med sina detaljer framifrån? Älskar den verkligen! Jag som ändå är lite småmullig tyckte den satt ok på mig och var otroligt bekväm hela kvällen.

Jag är så glad att jag fick vara med på denna underbara dag! Håll utkik på bloggen efter mer om bröllopet 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats