Teresiainspirerar

Lillasyster är här!

Hej alla fina!

Bloggen har nu ekat mer tomt än på väldigt länge men som säkert av er redan vet så beror det på att vi legat på sjukhus lite längre än tänkt.

För exakt en vecka sen idag föddes världens finaste lilla tjej och Cornelia har äntligen blivit storasyster! Jag tänkte skriva mer om hur allt gick till och varför vi fått ligga kvar på sjukhuset så länge, men inte ikväll.

Jag är fortfarande väldigt sliten, trött och går på en hel del tabletter för att inte ha allt för ont. När lilla prinsessan sover passa jag på att sova (förutom nu) då jag har noll energi. Tyvärr känner jag mig som en dålig mamma för Cornelia just nu som inte ger henne den tid hon är van vid. Jag försöker ge henne så mkt jag kan utav min tid när det finns någon över, men det kommer bli bättre. Imorgon skall jag försöka ha lite extra tid med Cornelia då vi ska måla hennes naglar som vi egentligen skulle gjort förra helgen då vi fick åka in till bb ist.

Som sagt bloggen får ligga lite efter och jag uppdaterar nog snart, men då jag är så trött fortf och nästan somnar i skrivande stund så väntar jag med de inlägg om förlossning och hur vi kommit in i allt.

Tack för att ni kikar in här då och då! Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats