Teresiainspirerar

50% på dockhus och dockor…

I dagens lucka i julkalendern hos Lekmer får ni 40% rabatt på alla dockor och dockhus och 10% extra om ni tipsar en vän HÄR.

image

Perfekt att shoppa julklapparna om ni inte är klara eller lägga till en julklapp nu när det ändå är så billigt! Jag skulle kunna gå all in här till Cornelia men är ju klar med hennes julklappar så måste försöka motstå, får se om jag kan.

Just dockor och dockhus är något jag älskade att leka med när jag var liten så det är extra roligt att Cornelia är likadan, så nu tycker jag det är så roligt att köpa sånt till henne.

Cornelia kommer få lite olika dockor i julklapp och nån barbies. Dockhus har hon två stycken så fler får det inte bli trots att jag är så sugen på det rosa planmobil huset. Får spara till att köpa det till lillasyster sen istället och satsa på det då.

Ni har fortfarande chans att få leveransen innan jul så shoppa julklapparna idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats