Teresiainspirerar

30% rabatt på bl.a möbler till er läsare :)

Fredag!! Trots att jag älskar mitt jobb så älskar jag även fredagar när man får vara med familjen och se fram emot en hel helg tillsammans.

Jag börjar kvällen med en härlig shopping ifrån Ellos då jag precis fick mail om bästa rabattkoden!

Nämligen 30% på hemsortimentet, inkl möbler!

Rabattkod: 365422

IMG_0354

Jag som spanat in nya stolar ett tag men väntat på någon bra rabattkod då vi behöver fler stolar än 4. Tänkte senast idag på dessa stolar och så dyker rabattkoden upp som ett önskemål, och högsta rabattkoden som varit på just möbler. Perfekt!

Eftersom jag beställde 2 st med 4 pack stolar så blev det en bra rabatt. Passade även på att beställa ett sött dekorations körsbär av märket Bloomingville. Har ett i helt guld hemma så blir snyggt tillsammans.

b

Längtar efter att få hem stolarna, då jag velat ha dessa så länge. Snart börjar det bli klart i köket och jag är så nöjd. Det är så hemtrevligt, och jag ska försöka visa er lite bilder så småningom.


Passa på ni också att shoppa heminredning och möbler med 30% rabatt, kan inte bli bättre.

Använd rabattkoden 365422 i kassan

Erbjudandet gäller till och med 27 oktober.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats