Teresiainspirerar

25% rabatt på hela sortimentet..

Idag är det studiedag för Cornelia och jag lyckades tajma in att bli sjuk.. Har haft några som fixat våra altandörrar idag, blev dock inte så mkt bättre men vad förväntar vi oss? Sen kom en kille och fixade service på luftvärmepumpen och det gick bra iallafall..


Jag passar på när jag är hemma o tipsa er om lite olika erbjudanden nu inför julen, och även shoppat lite själv såklart! Ni missar väl inte Livlys rea i inlägget tidigare?
Jag hann och shoppa lite, men inte allt jag ville ha. Dock med 60% rabatt klagar jag inte på allt jag lyckades klicka hem.


Här kommer ytterligare ett tips, då Hemtex har klubbdagar med 25% rabatt på hela sortimentet. Perfekt då jag precis hade fått ett mail för tredje gången att Bordslampan Grace från ett annat företag inte kommer dyka upp. Jag hade beställt lampor o allt och den kommer passa så bra till taklampan så blev så besviken igen… Först sa de att det var lång leveranstid, sen fick jag mail att den skickats tillbaka på retur då jag inte hämtat ut den och då hade jag inte ens fått bekräftelse att den fanns att hämta. Då hade jag ändå ringt och kollat med dem (samtidigt som den fanns att hämta).

Så nu hoppas jag att Hemtex kan leverera den till mig. 🙂


Var så sugen på den rosa ballonglampan till lillasysters rum men måste hejda mig lite med shoppingen, men visst är den söt?


Erbjudandet gäller kunder till och med den 10/12, men jag märker även här att produkterna att slut fort. Skynda fynda till jul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats