Teresiainspirerar

25% rabatt på hela barnsortimentet…

Bloggen har tyvärr ekat tomt, men jag ska försöka hålla er uppdaterade nu när jag börjar jobba igen. Imorgon är det dags att åka tillbaka till jobbet, men jag känner verkligen ingen ångest för det då vi haft en fantastisk sommar. Cornelia och jag har hängt ihop HELA sommaren och nu är det nog bra med lite dagis och jobb för oss.

Ikväll var hon inte alls rolig att lägga… vad man än gör så sätter hon sig på tvären, och jag är tyvärr den föräldern som inte tycker att de e så jättemysigt att lägga henne för tillfället då hon varje gång ska bråka. 🙁 Men de blir förhoppningsvis bättre nångång.

I samband med att Cornelia börjar på dagis imorgon så tänkte jag tipsa er om att Ellos just nu har 25% rabatt på hela barnsortimentet inklusive varumärken 🙂

Det enda ni behöver göra är att logga in på Ellos för att sedan få rabatten avdragen i kassan.

Lika bra att passa på och fynda de kläder som behovs inför hösten. Jackor, skor, regnkläder mm. Det blir ju bra rabatt och passa på när ni även får 25% på Elodie Deails nya ryggsäckar 🙂

image

Gjorde lite olika collage till er, och något jag inte brukar är att göra collage för kläder till pojkar. Lite kul att få tipsa om de oxå, då jag tycker de finns mkt coola och snygga kläder som man lätt missar som tjejmamma.

image

 

IMG_9139

IMG_9153

Just nu får ni även 20% rabatt på er beställning hos Ellos home inkl möbler om ni anger koden 365712 i kassan. (Sista dagen idag)

image image

Mitt senaste fynd ifrån Ellos är vår runda spegel som nu hänger så fint i köket. Jag har länge velat ha en rund spegel men inte fått tag i en lagom storlek och när jag för ett par veckor sedan såg att Ellos fått in just denna spegel var det lika bra att passa på. Och jag som inte kan vänta tog ju såklart på Express och fick den redan dagen efter 🙂

image
image image image image

Jag var först i valet och kvalet om den skulle hänga i vardagsrummet över öppna spisen eller köket men bestämde sedan köket och det blev ju så bra. Kanske köper jag en till vardagsrummet också eftersom den passade riktigt bra där med.

Passa på ni med nu när ni får 20% rabatt (Gäller hela din beställning på Ellos home inkl möbler.)


*Villkor (365712): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m. 2017-08-14. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats