Teresiainspirerar

25% rabatt på Flos

Har ni fyndat nu under Black week på något ni verkligen velat ha länge?

Jag har inte shoppat själv än men idag eller i helgen blir det nog en beställning eller två 😉

Jag tänkte fortsätta tipsa så mkt jag kan till er och här är ett tips som man inte får missa om man drömt om att äga en Floslampa.

Det är nämligen 25% rabatt på en hel del Floslampor hos Svenssons vilket jag aldrig varit med om att de varit sån rejäl rabatt på. Inte ens när jag själv köpte vår golvlampa. Som jag länge hade suktat efter just den och jag är så glad att jag köpte den för jag fullkomligt älskar den! Så fin och så stilren design. Sen att lampan har dimmer är ju ett plus i kanten.

Nu drömmer jag om ett par floslampor till då vi ska göra om i köket och jag har en tanke på hur jag skall göra med belysningen där. Har dock inte bestämt mig riktigt än vilket jag skall ha. och så en bordslampa såklart. Kanske att jag skall passa på nu när det är 25% rabatt. Byta ut den lampa vi har nu tänkte jag.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats