Teresiainspirerar

25% på barnkläder, leksaker (inkl varumärken.)

Inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar.


Tipselitips till er läsare att ni nu veckan ut får 25% rabatt på alla barnkläder inkl varumärken och leksaker hos Ellos.

Det har kommit så mkt nya fina sommarplagg som jag är sugen på till Cornelia, så en beställning till helgen kommer det nog bli 🙂

image
Cornelias kavatskor är ju så bra och fina. Har i tidigare inlägg skrivit om dessa, men måste ju tipsa nu när ni får 25% rabatt.

b
Har ni förresten sett att dessa underbara sandaler kommit nu igen? Dessa hade Cornelia som absolut första skor. Oj så små dem var då hon hade storlek 19. Har sparat dem som ett minne.

image
Sen den underbara kjol som det nu bara finns en storlek kvar utav är en favorit. Cornelia älskar ju långa kjolar som man gärna kan dansa i och detta är den perfekta kjolen.

Som sagt, det finns massa som ni kan fynda. Cornelia fyller fyra om ett par månader så kanske även är dags att beställa lite leksaker när det ändå är rabatt.

IMG_9740

Måste förresten visa detta söta babyset som blev en perfekt present till en nyfödd liten kille. Billigt redan från början men ännu billigare nu och så snyggt med napphållare från Elodie Details.

IMG_9739
IMG_9738
IMG_9737

Jag har även köpt en massa nya trosor som Cornelia själv har fått valt.
IMG_9736

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. teresia

      det går in automatiskt i kassan så går du in så ser du det i kassan sen. Ska gälla dagen ut. 🙂

stats