Teresiainspirerar

20% rabatt, Ida Sjöstedt plus många fler märken.

I samarbete med Boozt, innehåller annonslänkar.


Jag har inte lagt någon tid på bloggen på några dagar då det varit fullt upp med både trista och roliga grejer. Dock måste jag bara passa på att tipsa om en ännu grymmare rabatt än jag hade i häromdagen, ni får endast dagen ut 20% rabatt på mängder utav nyheter hos Boozt, bland annat Ida Sjöstedt som är en unik kollektion för bara Boozt.

image

Jag fullkomligt älskar Ida Sjöstedt nya kollektion. Gjorde en stor beställning förra veckan och kan säga att jag kommer ha snyggaste badkläderna i sommar! Blev bland annat denna underbara bikini.

image

Jag är helt kär i toppen och kjolen ihop med och har funderingar på om jag ska ha dessa på bröllopet i maj. Jag har ju en sån beslutångest där men detta ligget högt på listan.

Ange rabattkod: NOW20


Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats