Teresiainspirerar

20-70% på designmärken…

Trots att jag inte uppdaterat här på några dagar så tittar ni in hit ändå, det känns kul och jag vill verkligen uppdatera oftare, men med en vaken bebis och smått kolik så är det svårt att hinna med..

Då helgen går fort och jag inte vill att ni ska missa den grymma kampanjen som Newport har denna helg då de firar tre år med att ha 20-70% rabatt på hela sortimentet online. Skynda fynda!

Ni kan hitta allt från Klong, Skultuna, House doctor, Jonathan Adler, Paris collection och mycket mycket mer!

Vår snygga spegel från House Doctor kan ni nu fynda på 20% rabatt. Jag älskar verkligen vår spegel! Den är lagom stor hos oss, så stilren och vart verkligen pricken över i:et i vårt vardagsrum. Jag skulle lätt vilja ha fler här hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats