Teresiainspirerar

15% rabatt hos Miniroom

Just nu är bloggen otroligt seg, inte att jag inte bloggar utan, det fungerar bara inte att uppdatera. Sånt kan verkligen få mig att ledsna, när man gör inlägg som sedan inte går att lägga ut. Hoppas de blir bättre snart för nu har det varit så i några dagar och jag som har så mkt att tipsa er.


Nu har nämligen Superweek startat och jag tänkte försöka ge er så mkt tips jag kan! Massa grymma erbjudanden man inte får missa.


Först ut är Miniroom som just nu har 15% på ett helt köp, dock inte nedsatta varor.

Använd koden SUPERMINI17 i kassan för att ta del utav rabatten.


Jag väntar på en beställning och hoppas få den snart, då ska jag visa er något otroligt sött som jag tror ni kommer gilla 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats