Teresiainspirerar

10-års kalas med Lekmer

Äntligen ska jag ge er en bildbomb från eventet med LEKMER. Jag har haft såå mkt att göra, kameran strulade ju men idag har jag lyckats fixa så gott jag kan och både kamera och mobil är nu snabbare och bättre.. Kan väl erkänna att det beror på att jag haft alldeles för många bilder på dem 😉

Det var samma dag som jag var på event med kappahl som jag var på eventet med LEKMER och detta ägde rum på kvällen i deras underbara butik i Barkarby. Jag tog bilen dit eftersom det är mkt lättare för mig och skönt att bara kunna köra hem efteråt.

image

Detta event var speciellt för att fira LEKMER som fyllde 10 år!

När jag kom dit mötte jag upp Barnfyndsguiden och Finabarnsaker
och vi gick tillsammans in på röda mattan. Väl inte var det fotografering och sen när vi kom upp bjöds det på välkomnsdrink, en varsin lott och så minglade vi lite.

image

image

image

image

Vi gick runt i butiken och kollade alla underbara produkter och kom fram till allt gott som bjöds på. Hade jag vetat att det skulle bjudas på så mkt tilltugg hade jag nog inte ätit middag innan jag åkte. Det bjöds på så mkt gott, minihamburgarna var ju gudomligt söta. Det bjöds på bubbel, och massa godsaker. Allt var verkligen så strukturerat. Gillade verkligen bakverken från Jonssons cakes and sweets

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ballonger i guld, massa små bord där de var snacks och man kunde stå o äta o mingla tillsammans. Storbilds-tv där vi fick se Lekmers resa. Det fanns DJ som höll i musiken och jag träffade på massa underbara människor.

Det var så kul att få gå på detta event och för mig det största jag varit på. Så häftigt!

Efter vi gått runt o smakat, kikat på allt i butiken så var det lottodragning. Jag som aldrig vunnit tidigare har nu börjat vinna lite saker här o där och tänkte för mig själv att sån tur ska jag väl inte ha.. Men så ropar de upp mitt nr och jag fick gå och välja pris. Det var inga dåliga priser kan jag säga, och mitt pris blev en grym vagn av märket Carena. Så himla grymt och vilken snygg vagn!!

image

image

Vi vipbloggare fick även shoppa med 15% extra rabatt under kvällen så det blev såklart lite grejer till Cornelia. Vi fick även med oss en grym goodiebag hem.

Det var en ryggsäck fullproppad med massa saker.

image

image

image

STORT TACK till LEKMER för att jag fick vara med på denna grymma 10-års event!

Ni har väl inte missat att ni IDAG får förtur på rean här hos mig om ni anger koden: teresia20 i kassan 🙂 Det gäller hela sortimentet HÄR

image

image

Detta erbjudande får ni ju inte missa då jag tror mängder av varor kommer ta slut fort, därför är det ju extra bra att ni får lite förtur från mig 😉

Happy shopping!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats